Calorieën
279kcalEiwitten
3gVetten
14gWaarvan verzadigd
2gVezels
2gKoolhydraten
34gSuiker
16g2 eetlepel eivervanger
75 ml amandeldrink, gekoeld
110 gram veganistische boter, gesmolten en iets afgekoeld
210 gram glutenvrij bloem
1 theelepel kaneel
85 gram biologische gekristalliseerde kokossiroop
200 gram ongezoete appelmoes
160 gram cranberry notenmix
¼ theelepel zeezout
1 theelepel vanille-extract
1 theelepel sinaasappelextract
1 theelepel bakpoeder
1
Verwarm de oven voor op 180°C en vet een ovenschaal van 20 bij 20 cm licht in.
2
Meng in een kom de bloem, het zout, de kaneel en het bakpoeder door elkaar.
3
Mix in een andere kom de eivervanger met de amandeldrink. Voeg daar de boter en de kokossiroop aan toe.
4
Voeg hier vervolgens de appelmoes en het vanille- en sinaasappelextractaan toe. Mix dit tot een zo luchtig mogelijk mengsel.
5
Voeg de inhoud van de twee kommen samen. Meng tot je een glad beslag hebt.
6
Voeg vervolgens de Cranberry Nut Crunch toe aan het beslag.
7
Giet het mengsel in de ovenschaal en zet het ongeveer 10 minuten in de oven.
8
Laat het geheel afkoelen voordat je het in repen snijdt.
9
Bewaar de afgekoelde repen in een luchtdichte verpakking.
Eet smakelijk!