Wat als je de tropische smaak van Bounty-chocolade, met zijn rijke kokosvulling en romige chocolade, zou kunnen omtoveren tot verfrissend ijs? Dit Bounty ijs recept combineert het beste van beide werelden: de exotische smaak van kokos en chocolade, verpakt in een verfrissend en onweerstaanbaar dessert. Of je nu een fan bent van Bounty of gewoon op zoek bent naar een nieuw, verrukkelijk ijsrecept, dit Bounty ijs is de perfecte traktatie voor elke zomerdag.
Zet de blikjes kokosmelk minimaal een nachtje in de koelkast. Open de blikjes en gebruik het stevige gedeelte. Roer dit goed los en luchtig.
2
Voeg de kokosrasp toe samen met de ahornsiroop en de vanille.
3
Schenk de vulling in een afsluitbaar bakje en zet dit in de vriezer voor het liefst een nachtje.
4
Haal het ijs uit de vriezer en laat het even staan zodat het schepbaar is. Swirl er eventueel nog wat pure chocolade overheen en scoop bolletjes van het Bounty ijs. Enjoy!