Tiramisu is misschien wel het bekendste Italiaanse dessert. Wat ons betreft stelt dit heerlijke nagerecht nooit teleur, maar wat nou als je glutenvrij eet? Geen zorgen, met de glutenvrije Savoiardi van Schar maak je deze klassieker nu heel eenvoudig glutenvrij. Heerlijk voor de feestdagen, en zo lekker dat je er je vingers bij aflikt!
Splits de eieren en klop de drie eierdooiers met de suiker tot schuim. Bewaar het eiwit.
2
Voeg de mascarpone en de kahlua toe.
3
Klop het eiwit stijf en schep dit voorzichtig door de massa heen.
4
Dompel de lange vingers in de koffie tot ze een beetje zompig zijn.
5
Leg de koekjes naast elkaar in een ovenschaal en verdeel de helft van de crème over de koekjes. Leg daar weer een laag koekjes op en verdeel de andere helft van de crème over de bovenste laag koekjes.
6
Laat de tiramisu een aantal uur opstijven in de koelkast en strooi er als laatste een mooi subtiel laagje cacao over. Genieten maar!