Ben je op zoek naar een heerlijk glutenvrij alternatief voor de klassieke Italiaanse focaccia? Zoek dan niet verder! Deze glutenvrije focaccia is heerlijk zacht van binnen en knapperig van buiten.
Zin in sushi en ben je vegan? Met dit vegan sushi recept hoef je niets te missen! We gebruiken bananenbloesem als heerlijke plantaardige visvervanger!
Pompoen is een zeer veelzijdige groente die de herfst representeert. Wist je dat je ook zoete gerechten kan maken met deze groente? Probeer ons pompoen pannenkoeken recept!
Pompoen is een heerlijke, herfstige groente die door zijn veelzijdigheid in veel verschillende gerechten terugkomt. Zo maken wij deze heerlijke pompoen lasagne!
Een açaí bowl vol kracht uit de natuur! De açaíbes, een superbes uit het Amazoneregenwoud, is rijk aan vitamine A, calcium en ijzer. In combinatie met banaan, mango, chiazaad en een drizzle van manuka
Heb je zin in kwarktaart en eet je glutenvrij? Probeer dan ons glutenvrije citroen kwarktaart recept! Met een heerlijke bodem van havermout, dadels en cashewnoten.
Kruidcake is een heerlijke cake op basis van kaneel en speculaaskruiden. Lees in dit recept hoe je deze klassieker suikervrij kunt maken!
Tempeh heeft van zichzelf een nootachtige, aardse smaak. Door de tempeh te marineren kan je er je eigen smaak aan geven. Leer in dit recept hoe je je tempeh kan marineren met sinaasappel!
Tofu is neutraal van smaak, dus je kan de smaak gemakkelijk beïnvloeden met een heerlijke marinade! Leer in dit recept hoe je zelf je tofu kan marineren.
Probeer onze BBQ Jackfruit Burgers met Avocado Slaw! Een gezonde, smaakvolle vegan maaltijd, perfect voor een snelle en voedzame doordeweekse avond.
Borreltijd! En hoe beter dan met een zelf samengestelde borrelplank. Gezellig met vrienden in de tuin of met je familie op de bank. Zelf een borrelplank maken? Holland & Barrett helpt je!
Geniet van een smaakvolle vegan shakshuka met cherrytomaten en tofu. Perfect voor bij het ontbijt, lunch of diner. Ideaal om te dippen met biologisch roggebrood!