Naam | Zoetstoffen | Zoetkracht | Toepassing |
Erythritol | 100% Erythritol | Zoetkracht van 75% ten opzichte van suiker | Voor alle toepassingen van suiker |
Icing | 99,8% Erythritol 0,2% steviolglycosiden Reb. A 98% | Precies even zoet als suiker | Voor alle toepassingen van poedersuiker |
Brown | 94,8 % Erythritol 0,2% steviolglycosiden Reb. A 98% | Precies even zoet als suiker | Voor alle toepassingen van bruine suiker / basterdsuiker |
Sweet Vanille | 98,3% Erythritol 0,2% steviolglycosiden Reb. A 98% | Precies even zoet als suiker | Voor alle toepassingen van suiker met de heerlijke smaak van vanille |
Extra Sweet | 99,0 % Erythritol
1,0% steviolglycosiden | 5 keer zoeter dan suiker | Alle toepassingen van suiker, met name geschikt voor het zoeten van grotere hoeveelheden |
Zoetjes | Steviolglycosiden Reb.A 98% Erythritol | 1 zoetje staat gelijk aan 1 theelepel suiker. | Voor het zoete van warme dranken |
Vloeibare stevia | 15% steviolglycosiden | 1 zoetje staat gelijk aan 1 theelepel suiker. | Voor het zoete van koude- en warme dranken, yoghurt en smoothies |